WorldHotel już po raz 10 bÄ™dzie ważnym miejscem spotkaÅ„ caÅ‚ej branży hotelowej. To biznesowe wydarzenie umożliwia prezentacjÄ™ nowoÅ›ci produktowych, nowoczesnych technologii oraz kompleksowych usÅ‚ug dedykowanych obiektom noclegowym o różnym standardzie. Obecność na targach stwarza okazjÄ™, nie tylko do podtrzymania relacji z dotychczasowymi klientami, ale przede wszystkim do nawiÄ…zania nowych kontaktów handlowych oraz promocji firmy na tle konkurencji. Jubileuszowe Targi Worldhotel odbÄ™dÄ… siÄ™ równolegle z 21. MiÄ™dzynarodowymi Targami Gastronomicznymi EuroGastro. DziÄ™ki temu, Centrum MT Polska bÄ™dzie miejscem spotkaÅ„ caÅ‚ej branży hotelarskiej, gastronomicznej i cateringowej. To niezwykÅ‚a okazja do pozyskania nowych klientów biznesowych i promocji oferty – targi gastronomiczne odwiedzane sÄ… co roku przez blisko 20 tys zwiedzajÄ…cych. Ekspozycja targowa bÄ™dzie zorganizowana w dwóch poÅ‚Ä…czonych ze sobÄ… halach o Å‚Ä…cznej powierzchni 12 000m2. Oferta obu imprez obejmie kompleksowe rozwiÄ…zania dla obiektów noclegowych – od projektu i rozwiÄ…zaÅ„ technicznych oraz technologicznych, poprzez wystrój pokoi, recepcji i sal konferencyjnych, po wyposażenie kuchni i kawiarni hotelowej.
DO GRONA WYSTAWCÓW ZAPRASZAMY FIRMY OFERUJÄ„CE:
-meble i oÅ›wietlenie hotelowe -elementy wystroju wnÄ™trz -galanteriÄ™ hotelowÄ… -tekstylia dla hoteli -Å›rodki czystoÅ›ci i urzÄ…dzenia czyszczÄ…ce -odzież dla pracowników -sprzÄ™t i rozwiÄ…zania telekomunikacyjne, telewizjÄ™ hotelowÄ… -komputerowe systemy zarzÄ…dzania hotelem -systemy wentylacji, ogrzewania, klimatyzacji oraz zarzÄ…dzania energiÄ… -automatykÄ™ budynkowÄ… -zabezpieczenia antywÅ‚amaniowe i przeciwpożarowe -projektowanie i wyposażenie SPA & Wellness -infrastruktura rekreacyjna -usÅ‚ugi i doradztwo dla obiektów hotelowych
Tradycyjnie obu imprezom bÄ™dÄ… towarzyszyÅ‚y merytoryczne szkolenia i konferencje. Nie zabraknie też emocji konkursowych – w hali WorldHotel odbÄ™dÄ… siÄ™: - „Kulinarny Talent 2017” – 9. edycja konkursu organizowana przez Kulinarne Studia Roberta Sowy
„CHEF Culinary Cup” – 2 edycja konkursu pod patronatem Jerzego Pasikowskiego
- „Festiwal Kuchni Greckiej” – 12. edycja konkursu organizowana przez Teo Vafidisa
- „Best Pastry Chef” – 2. edycja mistrzostw cukierniczych organizowanego przez Tomasza Dekera
- „Produkt Regionalny Mistrzostwa Kulinarne im. Hanny Szymanderskiej” – 2. edycja konkursu organizowana przez KubÄ™ Korczaka. - Konkurs na najlepszy produkt dla hoteli w trzech kategoriach: 1. Wyposażenie hotelu i infrastruktury okoÅ‚ohotelowej 2. UrzÄ…dzenia i sprzÄ™t dla gastronomii hotelowej 3. Nowe technologie w zarzÄ…dzaniu hotelem Organizatorzy: MT Targi Polska SA oraz Izba Gospodarcza Hotelarstwa Polskiego Organizator: MT Targi Polska SA tel.: +48 22 529 39 91 fax: + 48 22 529 39 36 e-mail: wh@mttargi.pl WiÄ™cej: www.worldhotel.pl
WspóÅ‚praca Medialna
|